fbpx

Patronimi Falas

"I vetëdijshëm për dinjitetin e profesionit të avokatit dhe funksionin e tij shoqëror, marr përsipër të vëzhgoj me besnikëri, nder dhe zell detyrat e profesionit të avokatit për qëllime të drejtësisë dhe mbrojtjes së klientit, në format dhe sipas parimeve të sistemi ynë juridik ".


Avokatët e LABFIRM nuk harrojnë të mbajnë betimin dhe të garantojnë ndihmën më të lartë ligjore, madje edhe në favor të atyre që nuk kanë burime ekonomike për të mbështetur një gjykim.

sqShqip