fbpx

Firma Ligjore

në Firma Ligjore Angleze - lind nga ndërhyrja midis ligjit dhe shkencës, duke marrë parasysh që, me përparimin e teknologjisë, konceptimi tradicional i zyrës ligjore është i vjetëruar nëse nuk mbështetet nga shkenca dhe konsulentët.

Ligji, posaçërisht ligji penal, i cili, nëse nuk mbështetet nga aftësi adekuate tekniko-shkencore, nuk mund të përmbushë funksionet që synon të mbrojë individin, lirinë dhe të drejtat e tij, siç garantohet nga Kushtetuta jonë dhe e drejta ndërkombëtare.

In LABFIRM (legalink società tra avvocati) agli avvocati guidati dall’Avv. Gianfranco Rotondo si affiancano medici legali, genetisti, psichiatri, tossicologi forensi, consulenti informatici, fiscalisti, ingegneri, biologi ed investigatori privati, che danno vita ad un vero e proprio Laboratorio – Lab in lingua inglese – di diritto e scienza.

Lo Studio LabFirm (legalink società tra avvocati), all’avanguardia nell’uso della tecnologia e dei tools, offre anche consulenza legale a distanza nel pieno rispetto della privacy e del segreto professionale.

Fushat e veprimtarisë

Konsulentë

LABFIRM falë vendndodhjes strategjike të qytetit të origjinës, Bari, një urë midis Lindjes dhe Perëndimit, dhe frymës së saj internacionaliste, ofron ndihmë, gjithashtu në anglisht dhe spanjisht, për çdo problem në lidhje me kriminel, ushtarak, civil, internet, punë dhe sigurimet shoqërore.

Çështjet gjyqësore

Në këtë zonë të faqes mund të lexoni disa çështje gjyqësore të zgjidhura nga avokatët tanë.

Lajmet e fundit

CRISI D’IMPRESA

FRA TUTELA DEI CREDITORI E DIRITTO PENALE 9 giugno 2023 | Hotel delle Nazioni, Lungomare Nazario Sauro – BARI PROGRAMMA 15.00 Registrazione dei partecipanti15.30 Introduzione

Lexo gjithçka "
sqShqip