fbpx

Tetor 29, 2020

Ligjore

Shpifja dhe Uebi

Me thirrje, GUP në Gjykatën për të Mitur të B. paditi të miturin V. të përgjigjej për krimin e shpifjes sepse,

Read More »
sqShqip