fbpx

Ligji i internetit

diritto dell'internet

Ekspertë të së drejtës në internet

Me përhapjen e rrjeteve sociale, krimet dhe sjellja anti-ligjore e kryer përmes internetit u rritën në mënyrë të pashmangshme. Firma Lab ofron ndihmë juridike me mbështetjen e teknikëve të IT në favor të atyre që e gjejnë veten të bllokuar në probleme në lidhje me shkeljen e privatësisë, krimet kibernetike, ngacmimin në internet, mashtrimet dhe mashtrimet, ngacmimet seksuale dhe sjelljen shpifëse dhe në çdo rast të gjitha krimet e kryera nga media sociale ose në çdo rast nga kompjuteri.

Avokatët e firmës Lab gjithashtu ofrojnë ndihmë në çështjet e GDPR 2016/679, platformat e tregtisë elektronike, shitjet në internet dhe kontratat telematike.

sqShqip