fbpx

Fushat e tjera të veprimtarisë

Kjo faqe në internet ka qëllimin e vetëm të reklamimit të shërbimeve të specializuara juridike të ofruara nga avokatë specialistë të palëve të treta dhe është krijuar në mënyrë të pavarur dhe tërësisht dhe reklamohet dhe administrohet nga Legalit Link Lab Sp.z oo dhe nuk ka asnjë lidhje me firmën ligjore Lab Firm e cila vetëm i jep kompanisë së lartpërmendur këtë faqe në internet e cila është pjesë e hapësirës pritëse të faqes së saj. Secili avokat me përvojë në këtë temë vepron në mënyrë të pavarur dhe do të ofrojë këshilla të vërteta.

Pro Veritoni Opinionin Online

Konsultohuni me një avokat në internet për ndihmë juridike shumë të specializuar në cilëndo prej subjekteve të renditura.
Zgjidhni llojin e mendimit, ari ose argjendi, bazuar në urgjencën tuaj:

© Copyright 2020. nga LEGALINK SOCIETÀ NDÀRMJET avokatëve një shoqëri me aksioner të vetëm

sqShqip